Viranşehir Özel Eğitim Anaokulu
YENİŞEHİR MAH. CEYLANPINAR KARAYOLU BUL. PIRI REIS MESLEKİ VE TEKNIK ANADOLU LISESI BLOK NO 14H VİRANŞEHİR / ŞANLIURFA

VİZYON

Vizyonumuz; okul öncesi dönemde özel eğitime ihtiyacı olan çocuklara ulaşıp potansiyellerini en iyi şekilde kullanmalarını ve kendilerini en üst düzeyde gerçekleştirmelerini sağlamak; ve okul öncesi özel eğitim alanında Türkiye’de önder ve rehber bir kurum olmaktır.

MİSYON

Misyonumuz; okulumuzda özel eğitim alan öğrencilerin gelişimlerini her açıdan destekleyecek eğitim uygulamaları, ailelerin bilgilendirilmesiyle okul–aile işbirliğinin güçlendirilmesi ve eğitim kadromuzun meslekî gelişiminin sağlanması ile öğrencilerimizin gelişimsel olarak mümkün olan en iyi duruma getirilmesidir.

Normal Öğretim

İl ve İlçe Merkezine Uzaklık

Okulumuz ilçe merkezinde olup yenişehir Mahallesi´nde yer almaktadır. Merkeze 3 km uzaklıktadır.